Aktuální soutěže

26. 9.2024
Okresní přebor Praha - štafety Přeloženo na 1.10.
26. 9.2024
Okresní přebor Cheb foxoring
ZRUŠENO - nová soutěž 4 - 6. 10." target="_blank">27.–29. 9.2024
Mistrovství ČR na klasických tratích - ZRUŠENO - nová soutěž 4 - 6. 10.
28. 9.2024
Krajský přebor Praha - dlouhá trať

Kalendář

Září - 2024
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Vzkazovník

Pohár přátelství 2024 [18.09.2024 23:22:16]
Na stránkách www.pratelak.foxklub.cz naleznete více informací k letošnímu Poháru přátelství. Těšíme se na vaší účast.
Marcela [18.09.2024 15:39:37]
ZRUŠENÍ MISTROVSTVÍ ČR - Mokrá-Horákov
NÁHRADNÍ MČR - 5.-6.10. Šaštín SVK

Na žádost z pořadatelského oddílu (vedoucího Jirky Marečka) vás bohužel musím informovat, že Mistrovství ČR v ROB v Mokré-Horákově se RUŠÍ.

Důvodem jsou následky v lesích po vytrvalých deštích v minulém týdnu a z toho vyplývající nebezpečí podmáčené půdy a popadaných stromů.

Pořadatel nalezl řešení v náhradním termínu a přesunu místa konání.

Mistrovství ČR proběhne o týden později o víkendu 5.-6.10. v lokalitě Šaštín (Slovensko) - v rámci společné akce se Slováky.

Aktuálně se řeší možnost nouzového ubytování v chatičkách v kempu a další záležitosti.

Podrobnější informace - náhradní propozice, nové přihlášky atd obdržíte od GBM v nejbližší době, pravděpodobně o víkendu.

Chtěla bych touto cestou poděkovat pořadatelům, že nevzdávají možnost uspořádat akci i za těchto těžkých podmínek a věřím, že se nás v náhradním termínu o týden později sejde většina z původně přihlášených.
Marcela [12.09.2024 13:10:53]
Krajský přebor FCS 14.-15.9. se RUŠÍ.
Důvodem je velmi nepříznivá předpověď počasí na víkend.

Aktuálně

Podporuje nás...


NSA.  pravidelně podporuje náš sport prostřednictvím dotačních programů
Zpravodaj ČUS

Zpravodaj ČUS (dříve vydávaný pod názven Tělovýchovný pracovník ČSTV) — stáhněte si nejnovější číslo.
Fotogalerie o ROB
navštivte zatím asi největší fotogalerii o ROB, kterou pro Vás již tradičně připravuje ....
ROB upoutávka...
Zhlédněte motivační video z dílny Ruského ROBáka Alexe Shejnise: anglicky a rusky.

Martinský pohár - reprezentace na Slovensku

Letošní jediný výjezd reprezentace do zahraničí se díky koronaviru zdařil pouze v polovině září na Slovensko. Malá výprava 6+2 se vešla do VW a 11. září vyrazila směr Turčianské Teplice na Martinský pohár.
Pořadatel postavil spíše kratší tratě v kopcovitém terénu, v některých drsnějších částem mapy se ale kontroly nenacházely. Bohužel na závody nepřijela ani část slovenských závodníků a tak ve slabší konkurenci v celkovém hodnocení Češi obsadili první místa ve všech kategoriích kde běželi. Více o svých zážitcích píší juniorky v následujícím článku

(očima juniorek)

Rok s rokem se sešel a je tu opět Johanka a Kristýnka s článkem z Martinského poháru. Při naší cestě nás doprovázeli šéf Andrej, trenérka Marcela, učitel Kuba Š, Marťa K, zpěvák Míšových hitů Kuba, nepostradatelný Šimon a bednička se švestičkama, bez které by naše cesta byla neúplná.

Naše závody začaly v pátek 11.9. cestou na Slovensko, do Turčianských Teplic. Při cestě nechyběl samozřejmě ani Míša Davidů. I díky tomu nám cesta uběhla raz dva. Kolem deváté hodiny jsme dorazili na místo, dali si večeři a upadli do hlubokého spánku.

Dalšího dne nás v 7:30 probudil budík. Dali jsme si skromnou snídani a vyrazili na sprint. Všichni plni odhodlaní jsme se pečlivě rozběhali a rozcvičili, aniž bychom tušili co přijde. Pořadatelé si pro nás připravili malý vtípeček (chybička se vloudí). Prohodili nám S a M.  Což řadu z nás zmátlo. Nakonec se tento závod zrušil a my jako odškodnění dostali neobyčejné propisky s logem klubu Medik Martin.

Po obědě nás čekal 2m klasika, na kterém nás nejvíce motivovala večerní návštěva místních lázní a aquaparku. Napříč všem kopcům a lomům se nám všem podařilo doběhnout v dobrém čase a se všemi kontrolami. Tak jsme mohli vyrazit do Turčianských Teplic na zmrzlinu a poté se pořádně vycachtat v bazénu. Na ubytovaní jsme nad výborným kotlíkovým gulášem vzpomínali na zběsilé jízdy na tobogánech a na extra teplé bazény. Celý den završila místní diskotéka se skvělými slovenskými, ale i českými hitovkami.

V neděli na nás čekala stejná snídaně jako předchozí den. Spořádali jsme co se dalo a společně šli na start 80m, který byl nedaleko ubytování. Nikdo jsme neměli čip v botě, takže nám to běželo samo. Po závodě jsme spěchali zpět, abychom se stihli co nejrychleji zabalit, najíst a po vyhlášení a rozdání cen vyrazit domů do České republiky.



Copyright ARDF 2007, created by Rimado
stránky jsou vytvářeny a spravovány publikačním systémem adSYSTEM