.: Lvovskaja Ochota - Ukrajina :.
Letošní první mezinárodní závody ROB absolvovala část české reprezentace na Ukrajině. Ve dnech 1.-4.5. bylo uspořádáno "Otevřené mezinárodní mistrovství - Lvovskaja ochota", jehož program se skládal ze čtyř závodů - sprint, klasika 3,5 MHz, klasika 144 MHz a foxoring. Zatímco pro ukrajinské soutěžící byly všechny závody nominačními na letošní šampionáty, tak hrstka cizinců to pojala jako dobrý trénink a srovnání výkonnosti. Své zástupce napříč kategoriemi zde mělo kromě České republiky i Bělorusko, Nizozemí, Maďarsko, USA, Rusko a Belgie.
Kromě startu ostřílených reprezentantů Michala Voráčka (M21) a Pavly Horové (D19) se vydali na zahraniční zkušenou "nováčci". Dobrých stabilních výsledků dosáhl Dan Šístek - 4, 10, 13 a 5. místo (M21) i Bára Matoušková - 10, 6, 10 a 6.místo v D19 (resp. 6, 4, 4 a 2.místo v D16). Tadeáš Sommer a Vašek Hrubý teprve sbírají juniorské zkušenosti.
Protože ukrajinští pořadatele na závěr vyhodnotili součet získaných bodů, odvezli jsme si do Čech stříbrný pohár za 2.místo (1.Ukrajina, 3.Bělorusko). Kompletní výsledky najdete v kalendáři soutěží (PDF), příp. na webu pořadatele
Volno po závodech jsme využili nejen k rehabilitaci a masážím pod šikovnýma rukama našeho fyzioterapeuta, ale také k poznávání krás okolí a města Lvov. Aby odpolední "fáze" nebyla jen odpočinková, zvolili jsme výstup na věž i společnou kolo-jízdu okolo náměstí. Labužníci si nenechali ujít ani šašlikový večer.
<MŠ>
Vzkazovník
Najdete je spolu s přihlašovacím formulářem na https://prahaliska.4fan.cz
17.11. (17 km, 11 kontrol)
Na propozicích i pokynech se pracuje.
Bude se jednat o foxoring a na něj navazující klasiku.
Místo konání je Brno, jeho blízké okolí a Bílovice n. Sv.
Pri informace pište mail na adresu prihlasky@diadia.cz.
Těšíme se na všechny odvážné
Pavla a Ivo Hažmukovi
Aktualně
Zpravodaj ČUS
Zpravodaj ČUS (dříve vydávaný pod názven Tělovýchovný pracovník ČSTV) — stáhněte si nejnovější číslo.
Fotogalerie o ROB
navštivte zatím asi největší fotogalerii o ROB, kterou pro Vás již tradičně připravuje ....