Archiv

EYAC 2015 — NOMINOVÁNO

EYAC 2015 — NOMINOVÁNO

V letošním roce proběhla 2 nominační soustředění ŽDR, která byla doplněna o další dva veřejné závody v rámci O-SPORT CUPu. Po absolvování 10 nominačních závodů a vyškrtání tří výsledků byl uzavřen žákovský a dorostenecký žebříček. Více v článku.
30. 05. 2015 více ...

Nominační soustředění ŽDR Milovy

Od pátku do pondělí (22.–25. 5.) probíhaly poslední nominační boje žáků a dorostenců o body do ŽDR žebříčku. Více v článku...
30. 05. 2015 více ...

Medaile + body do žebříčků

Po MČR noční a dlouhé trati se o mistrovské tituly bojovalo na O-SPORTU na Třech Studních. Trocha statistiky po druhých nároďácích...
18. 05. 2015 více ...

O-sport Cup & handicap

O prodlouženém víkendu, sedmdesát let od konce druhé světové války, jsme absolvovali O-sport Cup. O tom jaký byl, čtěte v Michalově článku...
12. 05. 2015 více ...
.: DÍKY TRENÉRE :.

.: DÍKY TRENÉRE :.

Svěřenci a jejich okolí již nominovali 1300 trenérů a trenérek z různých sportovních odvětví, ať již profesionálů nebo dobrovolníků, kteří pracují s mládeží. Trenéra mohou nominovat jeho svěřenci, rodiče i příznivci.

Projekt "Díky trenére" běží již 2 měsíce a i vy máte možnost nominovat některého ze svých trenérů do této akce. Stačí pár minut na vyplnění dotazníku na webu.

https://www.dikytrenere.cz/

I mezi ROB komunitou je řada trenérů, kteří by si nominaci zasloužili za svoji dobrovolnou práci, kterou pro svaz odvádějí.
12. 05. 2015 více ...
.: Pardubice zvou do Nasavrk :.

.: Pardubice zvou do Nasavrk :.

Poslední víkend v květnu pokračují celostátní soutěže v rádiovém orientačním běhu. Oddíl SZTM ROB Pardubice zve všechny do Nasavrk a připravuje pro vás na sobotu 30.5. klasický závod 3,5 MHz a na neděli 31.5. Mistrovství ČR na krátké trati 144 MHz.

Propozice (PDF).
Přihlášky (XLSx).
Web FPA.

Oba závody jsou započítávány do Národního žebříčku pro všechny kategorie. O tomto víkendu budou o další body do svého nominačního žebříčku na Mistrovsví Evropy bojovat pouze veteráni. Žáci a dorost budou tou dobou mít již svoji nominaci na EAYC v Polsku uzavřenou a soutěž NŽ bude pro ně jen poslední přípravou před vrcholem sezóny.

Reprezentace se sejde již v pátek v podvečer na atletickém stadionu v Pardubicích, kde proběhne oficiální měření atletického limitu na 3000 a 5000 m.

Pozvánka (PDF).
12. 05. 2015 více ...
4 dny ROB — Ukrajina

4 dny ROB — Ukrajina

Ve dnech 30.4.–5.5.
se konaly tradiční závody ve městě Lvov na Ukrajině. Po roční přestávce opět za účasti Čechů. Letošní reprezentační MINI výpravu tvořili dva dorostenci a šéftrenér. Po návratu je jak z přiloženého článku, tak i osobních ohlasů slyšet, že se akce vydařila a mladí závodníci získali nové zkušenosti na mezinárodních závodech v pro ně exotické zemi. Kluci běhali vyšší kategorii než kam věkově patří (M19) a výsledkově se mezi ukrajinskými borci o 2–4 roky staršími neztratili. Dalibor Matoušek získal ve sprintu bronzovou medaili, na Vojtu Bžatka zbylo při osmdesátkové klasice nepopulární čtvrté místo. O druhou a poslední medaili pro českou výpravu se postaral Andrej Gomzyk, ve sprintu si vyběhl stříbro.

Článek z pera Vojty Bžatka nejen o závodění, ale také o poznávání Lvova si přečtěte ...

Květnové soustředění ŹDR na Čeřínku

Potřetí v letošním roce se sešli žáci a dorostenci na tréninkovém soustředění o prodlouženém víkendu 30.4.–3.5. 2015. Detaily v článku.
06. 05. 2015 více ...
.: 4 dny ROB :.

.: 4 dny ROB :.

Kam na začátku prázdnin? To každý správný ROBák ví. Přece na tradiční vícedenní závody. V letošním roce se uskuteční 4-denní, které pro nás uspořádá oddíl Radiosport Bílovice v okolí Jevíčka.

Základní informace jsou již zveřejněné na webu závodu. Podle předběžných propozic se můžeme 3.–7. července těšit na závody v tomto pořadí — sobotní klasika 3,5 MHz Národní žebříček, neděle dopoledne Mistrovství ČR ve sprintu a odpoledne Mistrovství ČR štafet, pondělí klasika 144 MHz Národní žebříček a závěrečné úterní Mistrovství ČR ve foxoringu.

Oba závody na klasických tratích jsou vyhlášené jako nominačními pro reprezentaci na Mistrovství Evropy pro kategorie MD19 a MD20. Veteránským kategoriím se do jejich nominačního žebříčku započítávají všechny 4 individuální závody. Žáci a dorost budou tou dobou mít již svůj vrchol na EYAC v Polsku za sebou a budou zde sbírat "jen" mistrovské tituly a body do NŽ — i když řada dorostenců si velmi pravděpodobně zaběhne klasiky společně s juniory a pokusí se o nominaci i na velké Mistrovství Evropy do Mariánských Lázní.
05. 05. 2015 více ...

Mistrovství ČR v nočním ROB a na dlouhé trati

Malý turnovský oddíl se ujal pořádání prvního letošního mistrovského závodu a jak to dopadlo se dozvíte v článku.
27. 04. 2015 více ...
O-Sport Cup 2015

O-Sport Cup 2015

Na této stránce najdete veškeré informace o tradiční soutěži, kterou letos spolupořádají dva oddíly — O-SPORT Kroměříž společně s novým oddílem SK Herink. Centrum soutěž Tři studně je známé mezi naší ROB komunitou jak z dob minulých, tak zejména díky předminulému roku, kdy se stalo centrem mezinárodní soutěže EYAC 2013. Letošní kalendář nabízí prodloužené květnové víkendy a proto si účastníci budou moci 8.–10. května zaběhnout tři plnohodnotné závody — v pátek odpoledne Mistrovství ČR na krátké trati 3,5 MHz, v sobotu klasiku v pásmu 144 MHz a v neděli handicapový FOXORING. Předpokládá se účast celé naší závodnické špičky, neboť všechny tři závody jsou pro veteránské kategorie započítávané do nominačního žebříčku a pro kategorie MD19–21 je foxoring sledovanou disciplínou v rámci nominačních zásad reprezentace pro letošní ME v Mariánských Lázních. Starší žáci a dorost budou sbírat nominační body v prvních dvou závodech do ŽDR žebříčku pro nominaci na EYAC v Polsku. Blíží se termín přihlášek — nezapomeňte ji odeslat do 30. 4.
22. 04. 2015 více ...
Jarní soustředění SZTM ROB Pardubice

Jarní soustředění SZTM ROB Pardubice

O jedné Doubravce se zde psalo letos v lednu. Oddíl FPA si ale pro svoje jarní soustředění vybral místo jiné — chata Doubravka se nalézá nedaleko Chotěboře a vedoucí pardubického oddílu si ji zvolili pro její skvělou polohu přímo na pěkné orienťácké mapě. Akce se zúčastnili hlavně nejmladší členové oddílu a během 6 různých typů tréninků získali spousty nových zkušeností, které se jim budou hodit v nadcházející závodní sezóně.

O tom co vše se dělo si můžete přečíst na oddílovém webu. Při čtení celého článku se určitě pobavíte. A kdo má chuť vyzkoušet si své mapové znalosti, podívejte se i na další článek na tomto webu.
22. 04. 2015 více ...

Nominační soustředění ŽDR

První letošní nominační body se rozdávaly na žákovském a dorosteneckém soustředění v...
Kde a jak to proběhlo čtěte v článku.
15. 04. 2015 více ...
První mistrovství 2015

První mistrovství 2015

První letošní mistrovské medaile se budou rozdávat již poslední dubnový víkend v Žehrovských lesích nedaleko Turnova. Na programu jsou tradičně noční závod a dlouhá trať, tentokrát v modelu sobota-neděle. Tratě pro Vás připravují zkušení závodníci — noční závod Jakub Oma a dlouhou trať Andrej Gomzyk — kteří budou chtít z nádherného pískovcového terénu Českého ráje vytěžit maximum, abyste odjížděli s co nejkrásnějšími zážitky. Pokud by bylo někomu "robácké" vyžití málo, můžete se sportovně unavit ještě před startem samotného mistrovského dvojboje (dva hlavní tipy: Mistrovství oblasti ve sprintu a KT OB, Speedman Turnov).

Propozice (PDF).
*** NOVÉ*** Pokyny (PDF).
08. 04. 2015 více ...
Kysucký pohár = součást českého NŽ

Kysucký pohár = součást českého NŽ

Na žádost slovenských pořadatelů rozhodla Rada AROB o zařazení soutěže Kysucký pohár do letošního českého Národního žebříčku. Na konci června pozná tedy řada z vás Sudopark Klokočov v jehož okolí se bude závodit.

Na programu 40. ročníku KYSUCA-CUP budou závody v pásmu 80m — klasika, sprint a foxoring. Pro veteránské kategorie je tato soutěž zařazena do nominačního žebříčku pro ME, reprezentace má tento sprint a foxoring jako pomocné kritérium pro nominaci v těchto disciplínách a všem kategoriím se 3 závody započítávají do NŽ.

Informace o soutěži naleznete na webové stránce soutěže a propozice jsou také v kalendáři soutěží.
02. 04. 2015 více ...
ROB sezóna začala

ROB sezóna začala

V sobotu 7. března začala letošní oficiální ROB sezóna. Stalo se téměř tradicí, že prvním pořadatelem oblastní soutěže je Radiosport Bílovice (GBM). Letos to měli trochu komplikované, protože na poslední chvíli museli měnit závodní prostor kvůli polomové kalamitě. Na Březině se sešla vcelku slušná konkurence — v dopoledním 2m startovalo 43 závodníků, odpoledne na 80tce závodilo 39 běžců. Kromě účastníků z pořádajícího GBM přijeli také z České Třebové a ze dvou slovenských oddílů.
O tom jak se závody pod taktovkou Petra Hroudy na mapě Křtiny povedly si můžete přečíst u Kuby Šroma nebo na Hroudokapsu, kde naleznete i mapu se zákresem kontrol. Pavel Krejčí má na svém webu zdokumentovanou akci po fotografické stránce. Kompletní výsledky najdete

Zima v Liberci

...a jaká je zima na severu Čech...
05. 03. 2015 více ...

Zima v Teplicích

...a jak tráví zimu v Teplicích?
10. 02. 2015 více ...

Zima v Chebu

,,,a jak to vypadá v Chebu?
05. 02. 2015 více ...

Zima v Praze

...čtěte, jak v zimě trénují pražští...
04. 02. 2015 více ...
Nominační zásady pro rok 2015 — SCHVÁLENO

Nominační zásady pro rok 2015 — SCHVÁLENO

V průběhu ledna schválila Rada AROB nominační dokumenty pro rok 2015.

Veteránské kategorie budou mít tradičně samostatné veteránské zásady a závodníci na Mistrovství Evropy do Mariánských Lázní budou nominováni z 12 veřejných závodů zařazených do Národního žebříčku.
Veteránské nominační zásady (PDF).

Pro reprezentaci kategorií MD19 a MD20 je první důležitou akcí dubnové výběrové soustředění, na kterém se podle výsledků "VÝBĚROVÉHO ŽEBŘÍČKU" může změnit složení reprezentačního kádru. Toto soustředění proběhne v Karlových Varech.
Předpis pro zařazení sportovců do výběru (PDF).

Pro reprezentanty nejdůležitějším očekávaným dokumentem jsou "NOMINAČNÍ ZÁSADY", které obsahují možnost nominace podle nových mezinárodních pravidel. Je zde zdůrazněna oproti minulým rokům možnost nominovat různé závodníky na jednotlivé závody. Kromě nominačních závodů R1-R10 bude možno přihlížet i k dalším dosaženým výsledkům ve foxoringu a ve sprintu na měřených závodech NŽ a výběrovém soustředění.
Nominační ...
Trenérské školení — ČSOS

Trenérské školení — ČSOS

Středočeský svaz OB pořádal ve dnech 17.–18. 1. na Strahově školení T3 pro trenéry orientačního běhu. Mezi 25 účastníky dvoudenního semináře byli i 3 členové AROB — Martina a Barbora Matouškovy (AFK) a Zbyšek Milanovský z nově vznikajícího kroužku ROB v Kamýku nad Vltavou. Náplní přednášek byl všeobecný úvod do tréninku, práce s mládeží zaměřená na dorost a juniory, základy zdravotního zajištění akcí, zimní příprava, nábor a motivace dětí. Kromě přednášek absolvovali účastníci i praktickou mapovou část venku na mapě Petřín. Pro udělení trenérské třídy ještě musí každý zpracovat dvě části "domácího úkolu" — stavbu konkrétního tréninku a pojednání o specifiku tréninku dorostu.

<MŠ>
21. 01. 2015 více ...

Extrémní orientační závod na Doubravce

Na přelomu ledna a února (sobota 31. 1. 2015 –neděle 1. 2. 2015), spolupořádá oddíl ETE s běžeckým oddílem Spona extrémní 24 hodinový orientační závod dvojic. Centrem závodu je, jak jinak, hrad Doubravka.

Propozice (PDF).
28. 12. 2014 více ...
Nejlepší sportovci města Cheb

Nejlepší sportovci města Cheb

V pondělí 15.12.2014 proběhlo v obřadní síni Městského úřadu v Chebu slavnostní ocenění nejlepších sportovců Města Chebu za rok 2014. Mezi početnou plejádou odměněných nechyběli nejlepší rádio-orientační běžci. Členové oddílu Radioelektronika Cheb byli vyhlášeni v kategoriích jednotlivců. Mezi nejúspěšnějšími mládežníky to byli Daniela Trpáková , Petra Liďáková, Kateřina Papežová, Jan Trpák, Samuel Svatek, Charlota Svatková a Nela Stahlová za výsledky na ME žáků i za medailové úspěchy na Mistrovství ČR. Dalšími odměněnými byla Eliška Kuncová (kategorie dospělých) a Miroslav Vlach s Blankou Adámovou (kategorie veteráni).

Článek s výčtem úspěchů všech oceněných najdete na webu města Cheb.
28. 12. 2014 více ...

Státní reprezentace + ŽDR v roce 2015

Kdo povede repre a kdo ŽDR? Kdo je zařazen do výběru a kam se podívá? Více čtěte v článku M. Šrůtové...
07. 12. 2014 více ...
Vánoční strom A ROB Bílovice nad Svitavou

Vánoční strom A ROB Bílovice nad Svitavou

Bílovickému oddílu ROB se opět podařilo zviditelnit. Každoroční tradicí je předávání vánočního stromu pro Brno, kdy se sejde celá obec Bílovice nad Svitavou a přijede i řada hostů. Letos se slavnostní předání konalo v úterý 18. listopadu a v rámci této akce byli oceněni i sportovci, kteří v Bílovicích k lesu neodmyslitelně patří — medailisté z Mistrovství světa a Mistrovství Evropy žáků a dorostu. Poděkování za vzornou reprezentaci obce a dárky z rukou starosty převzali Pavla Hažmuková, Jiří Mareček, Jakub Šrom, Jan Priessnitz a Dominik Šrom.

Protože slavnostní akt zaznamenala i kamera Televizního studia Bílovice, tak se na ocenění sportovců můžete podívat i vy (v čase 18:50–23:50).
06. 12. 2014 více ...

.: SEMINÁŘ TRENÉRŮ A ROZHODČÍCH ROB :.

Po skončení sjezdu AROB v sobotu odpoledne zasedla více než desítka zájemců do lavic bílovické třídy, aby napsala zkušební test z pravidel ROB a...
Více v článku.
05. 12. 2014 více ...
.: 13. SJEZD AROB :.

.: 13. SJEZD AROB :.

V sobotu 29. listopadu 2014 se konal 13. sjezd Asociace ROB ĆR v Bílovicích nad Svitavou. Z 39 pozvaných se zúčastnilo 31 delegátů oddílů s hlasovacím právem a 8 dalších hostů. Přítomní vyslechli zprávu předsedy AROB o činnosti 2012–2014 a zprávu generálního sekretáře o hospodaření svazu. Nejdůležitějšími body programu bylo přijetí nových stanov AROB (aktualizaci v souladu s novým Občanským zákoníkem) a volba nových orgánů — tentokráte na 4-leté období. Živá diskuze probíhala k téměř všem bodům programu. Dokumenty ze sjezdu budou zaslány předsedům oddílů e-mailem.

A koho delegáti na sjezdu zvolili? Kdo bude v letech 2014–2018 v čele našeho svazu?
Miroslav Vlach (DCH) — předseda AROB
Další členové Rady AROB: Jiří Pavlů (FPA), Tomáš Hladina (AFK), Martina Matoušková (AFK), Miroslav Vlach ml. (DCH), Michaela Marečková (GBM), Tereza Skládanková (GBM)
Revizní komise: Blanka Adámková (DCH), Iveta Machová (ETE), Dagmar Skřivanová (ASP).

Na prvním zasedání nové Rady AROB byl do funkce místopředsedy navržel a schválen znovu Jiří Pavlů. Současně Rada AROB potvrdila jmenování Marcely Šrůtové do funkce generálního sekretáře AROB.
03. 12. 2014 více ...
.: ANKETA SPORTOVEC ROKU :.

.: ANKETA SPORTOVEC ROKU :.

V sobotu 29. listopadu byly slavnostně vyhlášeny výsledky ankety "SPORTOVEC ROKU 2014" v rádiovém orientačním běhu.
Více v článku.
03. 12. 2014 více ...

Termíny — Kalendář 2015

Poznamenejte si do svých diářů důležité ROB termíny v příštím roce. Rada AROB schválila závody zařazené do Národního žebříčku 2015. Známé jsou rovněž termíny vrcholných soutěží — EYAC v Polsku a ME v Mariánských Lázních a rovněž tak i víkendy, kdy se uskuteční nominační závody ŽDR a reprezentace na tyto akce.

...
18. 11. 2014 více ...
Anketa o nejlepšího sportovce roku 2014 v ROB ... UŽ JEN PÁR DNŮ

Anketa o nejlepšího sportovce roku 2014 v ROB ... UŽ JEN PÁR DNŮ

Posledních pár dní zbývá na hlasování v anketě, tak buďte u toho! Kdo bude letos nejlepší? Jaká soutěž se nejvíc líbila? Koho letos objevíme? To vše můžete rozhodnout jen vy — HLASUJTE!

A pamatujuete si, koho jsme objevili vloni? ...a před tím? Zde je malá ochutnávka z let minulých — usuďte sami, zda jsme v minulosti dokázali odhalit vycházející hvězdy: 2013 — Daniela Trpáková, 2012 — Jakub Šrom, 2011 — Pavel Hladík, 2010 — Pavla Horová, 2009 — Alžběta Léharová, 2008 — Jakub Lněnička, 2007 — Ondřej Šimáček, 2006 — Tereza Francková, 2005 — Lucie Dundrová.
15. 11. 2014 více ...
Datum soutěž pořadatel
10.–13. 4. 1.nominační soustředění ŽDR ŽDR
25.–26. 4. M ČR na dlouhé trati a v nočním ROB FTU
8.–10. 5. M ČR KT 80 m, NŽ 2m klasika, NŽ foxoring GAP/BHE
21.–24. 5. 2.nominační soustředění ŽDR ŽDR
30.–31. 5. M ČR KT 2 m, NŽ 80 m klasika FPA
4.–8. 6. EYAC 2015 Zamość POL
Ve dnech 6.–11. 11. probíhal v Brně veletrh SPORT LIFE, který nabídl návštěvníkům rozmanitý program, jehož součástí byla možnost shlédnout ukázky různých sportů nebo si je i vyzkoušet na vlastní kůži. Mezi mladými úspěšnými sportovci byl vidět i Jakub ŠROM, student brněnského sportovního gymnázia, který je úřadujícím juniorským mistrem světa v ROB. Svoji úspěšnou závodní sezónu prezentoval jak v pátečním školním interwiev, tak při krátkém rozhovoru s moderátorem při sobotní autogramiádě sportovních talentů.
15. 11. 2014 více ...

Medailová statistika — Mistři ČR + oddíly

Slibovaná medailová a bodová statistika za rok 2014 byla zpracovaná, ale pro pozorné čitatele webu AROB jistě nebude překvapením. Čtěte více v článku Marcely Šrůtové...
11. 11. 2014 více ...

Propagace ROB v Ústí nad Orlicí

Hned několikrát se podařilo proniknout do místních médií Justýně Bouchalové, člence oddílu ROB — TJ Lokomotiva Česká Třebová (FCL). Justýna byla nejmladší členkou české výpravy v Kazachstánu a přivezla si z mistrovství světa bronzovou medaili ze soutěže družstev kat. W19.

V tištěné podobě vyšel v sobotu 25. 10. v Orlickém deníku článek "Doménou Justýny Bouchalové je rádiový orientační běh."

V internetové části Orlického deníku z 12. 10. si můžete přečíst rozhovor "Gymnazistky přivezly medaile ze šampionátů."

A do třetice — tentokráte video. Na OIK-TV ve zprávách z regionu z 9. 10. najdete od času 6:16 opět Justýnu v rozhovoru o tom, co je to ROB a proč se věnuje tomuto sportu (záběry jsou z krajského přeboru VČO).

Poděkování patří i vedoucí oddílu FCL Renátě Čadové za napsání článku pro regionální Deník a propagaci ROB v České Třebové a Ústí nad Orlicí.
09. 11. 2014 více ...

Závěrečné kondičně-rehabilitační soustředění reprezentace

O posledním letošním repre soustředění čtěte v článku Marcely Šrůtové...
09. 11. 2014 více ...
Sjezd AROB 29. listopadu 2014

Sjezd AROB 29. listopadu 2014

S koncem roku se blíží i tradiční vyhlášení ankety "sportovec roku." Letos proběhne vyhlášení v Bílovicích nad Svitavou společně s volebním sjezdem AROB a školením trenérů a rozhodčích. Termín je 29.–30. listopad. Související pozvánky adokumenty naleznete níže:


Pozvánka na vyhlášení Sportovce roku (PDF).
Pozvánka na sjezd (PDF).
Program sjezdu (PDF).
Návrh nových stanov (PDF).
Pozvánka na nedělní školení (PDF).
...další materiály byly rozeslány vedoucím oddílů.
09. 11. 2014 více ...

Podzimní soustředění ŽDR

Podzimní prázdniny tráví téměř již tradičně výběr žáků a dorostenců společně na posledním ROB soustředění. O tom letošním čtěte v článku.
29. 10. 2014 více ...
...nové oddílové stránky...

...nové oddílové stránky...

Jakub Šrom delší dobu připravoval a koncem září spustil nové webové stránky oddílu SK Radiosport Bílovice nad Svitavou (GBM), které najdete na nové adrese www.skradiosport.cz.
20. 10. 2014 více ...
Akáda je za námi...

Akáda je za námi...

O víkendu proběhla letošní poslední jedničková soutěž — Akademické mistrovství republiky. Přes dvacet studentů a studentek a další hrstka již vystudovaných přijela poměřit své schopnosti do Horního Bradla. V sobotu úspěšně přebrodili Chrudimku, večer navštívili komín (někteří při tom zažili extraterestriální dobrodružství) a v neděli, povětšinou zelení, prověřili schopnost chráněného vrchu Polom zaonačit šíření elektromagnetických vln. Prostě akáda. Tak zas za rok!

Výsledky (PDF).
Mapa sobota — 80 m (PNG).
Mapa neděle — 2 m (PNG).
14. 10. 2014 více ...
stránka:

Vzkazovník

Pohár přátelství 2024 | 12.10.2024 10:17:38
ON-LINE výsledky
ON-LINE výsledky Poháru přátelství můžete sledovat na www.vysledky.ardf.cz
Pohár přátelství 2024 | 11.10.2024 10:22:34
Pokyny Pohár přátelství 2024
Pokyny pro závody jsou ke stažení na stránkách www.pratelak.foxklub.cz
Pohár přátelství 2024 | 10.10.2024 23:23:27
Předběžná startovní listina Sobota 12. 10. 2024
Byla zveřejněna předběžná p edb n
startovn listina sobotního závodu.
Marcela | 08.10.2024 16:12:40
Ztráty a nálezy
V Šaštíně se našly dioptrické brýle (plastové, modré koncovky), asi byly zapomenuty na cíli. Teď jsou u Dáši, měly snad být někoho z Pražáků, ale nikdo se o ně nehlásí. Pokud byste věděli o někom, kdo je prý hledal, tak mi dejte vědět.
Pohár poátelství 2024 | 18.09.2024 23:22:00

Na stránkách www.pratelak.foxklub.cz naleznete více informací k letošnímu Poháru přátelství. Těšíme se na vaší účast.

Aktualně

Podporuje nás...

NSA.  pravidelně podporuje náš sport prostřednictvím dotačních programů

Zpravodaj ČUS

Zpravodaj ČUS (dříve vydávaný pod názven Tělovýchovný pracovník ČSTV) — stáhněte si nejnovější číslo.

Fotogalerie o ROB

navštivte zatím asi největší fotogalerii o ROB, kterou pro Vás již tradičně připravuje ....

ROB upoutávka...

Zhlédněte motivační videa z MS Liberec 2023 a z dílny Ruského ROBáka Alexe Shejnise
Český olympijský výbor
Český olympijský výbor
Národní sportovní agentura
Národní sportovní agentura
Nadace sportující mládeže
Nadace sportující mládeže
OK2BWN Radio sports equipment
OK2BWN Radio sports equipment