Co o nás vyšlo v novinách, objevilo se v televizi, apod.

Sportovec města Turnov 2018

19. 02. 2019
Sportovec města Turnov 2018
Ve středu 13. února byly slavnostně vyhlášeny výsledky ankety "Sportovec roku 2018" v Turnově. Již po deváté si korunu pro vítěze nasadil na hlavu Jakub Oma — člen oddílu ROB TJ Turnov.

V kategorii "Turnovské naděje" (žáci do 14 let) byla oceněna úspěšná dvojčata Michaela a Barbora Novotná. O Míše se psalo již několikrát v souvislosti s jejími medailemi z WYAC v Doksech. Barbora je také od minulého roku členkou žákovské reprezentace v ROB, z domácího MČR si odvezla bronzovou medaili z klasické trati na 2m a v Teplicích na NŽ skončila druhá, na nominaci na mezinárodní závod zatím čeká.

Hezký článek a delší rozhovor s vítězem turnovské ankety Jakubem Omou najdete na webu www.turnovskovakci.cz, či na serveru www.nasepojizeri.cz.

Ústí nad Orlicí — Sportovec roku

10. 02. 2019
Ústí nad Orlicí — Sportovec roku
V pondělí 21. ledna byly na slavnostním galavečeru v kulturním domě v Ústí nad Orlicí vyhlášeny výsledky okresní ankety "Sportovec roku 2018."

Mezi 10 nejlepšími juniory a dorostenci byla i JUSTÝNA BOUCHALOVÁ, rádiová orientační běžkyně z oddílu TJ Česká Třebová (FCL). Tato juniorka si z loňských mistrovství ČR odvezla celkem 6 medailí (2–3–1). Na Mistrovství světa v Korei běžela všechny čtyři disciplíny — individuální medaile jí utekla o 4 minuty na klasické trati (4. místo klasika 80m, 5. sprint, 8. foxoring, 8. klasika 144 MHz), společně s kamarádkami ale vybojovala týmové stříbro a bronz. Zlato juniorkám uniklo jen o kousíček (6 sec za Rumunkami). S těmito výsledky se Justýna rozloučila s mládežnickou kategorií, v letošním roce už bude závodit za ženy.

Čtenáři Deníku, vyberte svoji sportovní hvězdu (Orlický deník 7. ledna 2019).
Obhajoba! Běžec Krupička se řadí mezi legendy (Orlický deník 22. ledna 2019). ...

Zlatý oříšek 2018 — Míša na tiskové konferenci

23. 01. 2019
Zlatý oříšek 2018 — Míša na tiskové konferenci
1. ledna získala Michaela Novotná v anketě Zlatý oříšek, předání jste mohli sledovat v přenosu České televize z Brna. Sedm oceněných finalistů 20. ročníku soutěže se zúčastnilo tiskové konference, která proběhla ve čtvrtek 17. 1. v Praze.

Zde naleznete článek a rozhovor s Míšou o tom, co v roce 2018 vyhrála a jak se k běhání dostala.

Vyhlášení sportovců Liberecka za rok 2018

23. 01. 2019
Vyhlášení sportovců Liberecka za rok 2018
V kategorii mládeže si 2. místo svými výkony zasloužil Tomáš David, člen oddílu rádiového orientačního běhu SZTM ROB Liberec. Tomáš při svém druhém startu na vrcholné soutěži dokázal zvítězit v juniorské kategorii v klasickém závodě na 2m, k individuálnímu titulu Mistra světa přidal bronz z druhé klasiky 80m a dvě další zlata získal za soutěž družstev M19.

Liberecký deník (link).

O tom, jestli se Tomáš David dostane i mezi neúspěšnějších 10 sportovců celého Libereckého kraje bude rozhodnuto až ke konci března.

.: Napsali o nás — Praktická Elektronika/Amatérské Rádio :.

06. 01. 2019
.: Napsali o nás — Praktická Elektronika/Amatérské Rádio :.
Ještě jeden, tentokráte dvoustránkový článek s řadou fotografií, vyšel na začátku nového roku (4. 1. 2019) a je hezkým ohlédnutím za zářijovými úspěchy českých reprezentantů. V čísle 1/2019 měsíčníku Praktická elektronika — Amatérské rádio naleznete na str. 42–43 reportáž pod hlavičkou "Dvacet zlatých medailí z Mistrovství světa v rádiovém orientačním běhu v Korei 2018."

.: Napsali o nás — Bílovický zpravodaj, nejlepší sportovci :.

06. 01. 2019
.: Napsali o nás — Bílovický zpravodaj, nejlepší sportovci :.
V prosinci vyšlo číslo 4/2018 Bílovického zpravodaje, ve kterém je jedna stránka věnovaná článku "Sedm titulů mistra světa v ROB do Bílovic." Protože se jedná o místní čtvrtletník, tak se občané Bílovic o významném zářijovém úspěchu závodníků oddílu Radiosport (GBM) dozvěděli s mírným časovým zpožděním. Více v článku od Ivy Marečkové na straně 26.

O pár dnů dříve při příležitosti Bílovického jarmarku a rozsvěcení vánočního stromu proběhlo vyhlášení nejlepších sportovců v ROB za rok 2018, kteří reprezentují obec Bílovice v žákovských, juniorských a dorosteneckých kategoriích. Pro diplom a odměnu si na pódium došli Jáchym Tomášek (M12), Šimon Hrouda a Jakub Unčovský (M14), Věra Staňková (D14), Markéta Střítecká (D16), Martin Kinc a Dominik Šrom (M19). Na zkrácenou video-reportáž z této akce se můžete podívat na stránkách www.jakubsrom.cz.

Nejlepší sportovci města Cheb

06. 01. 2019
Nejlepší sportovci města Cheb
V Kulturním centru Svoboda v Chebu se 10. prosince uskutečnilo tradiční slavnostní vyhlášení nejlepších sportovců města za rok 2018. Oddíl Radioelektronika Cheb (DCH) měl zastoupení mezi vyhlašovanými závodníky v kategoriích mládež a dorost, a to jak v jednotlivcích, tak v kolektivech. Mezi nejlepšími trenéry byl oceněn Miroslav Vlach.

Více v článku na webu města Cheb anebo na ROB stránkách oddílu DCH.

Napsali o nás... (Chebský deník 9. 8. 2018)

12. 11. 2018
Napsali o nás... (Chebský deník 9. 8. 2018)
Během letních prázdnin, kdy se po absolvování WYAC a 4-denních ROB závodech všichni rozjeli na prázdniny anebo žili přípravou na Mistrovství světa v Korei unikl naší pozornosti článek v Chebském deníku. Vedoucí ŽDR Mirek Vlach popsal úspěchy české výpravy a pro okresní tisk se zaměřil na medailové úspěchy závodníků Chebského oddílu, zejména stříbrnou individuální medaili Petry Liďákové. A bylo by škoda tento článek z 9. 8. 2018 nezveřejnit.

Napsali o nás... (Chebské radniční listy 11/2018)

05. 11. 2018
Právě vyšly listopadové Chebské radniční listy, kde si na str. 13 mohou obyvatelé tohoto města přečíst článek "Oddíl rádiového orientačního běhu a orientačního běhu informuje." Mirek Vlach tady shrnul letošní úspěchy členů oddílu Radioelektronika Cheb (DCH), zejména vyzdvihuje úspěšné medailové vystoupení žáků a dorostenců na WYAC v Doksech a na všech Mistrovstvích ČR v ROB.

Napsali o nás... (Liberecký zpravodaj 10/2018)

04. 11. 2018
Článek "MISTR SVĚTA" vyšel v čísle 10/2018 v Libereckém zpravodaji. Medailový úspěch juniora Tomáše Davida ze SZTM ROB Liberec (ELB) na Mistrovství světa v Korei je dobrou propagací oddílu v místním tisku. Věříme, že pomůže přilákat nové zájemce o náš malý krásný sport.

...napsali o nás ... Bulletin ČRK (10/2018) o MS 2018

09. 10. 2018
Všichni radioamatéři si mohou v říjnovém čísle měsíčníku Českého radioklubu na stránkách 7–8 přečíst článek o úspěchu reprezentantů v rádiovém orientačním běhu na Mistrovství světa v Korei.

Celý bulletin 10/2012 najdete na www.crk.cz.

...napsali o nás v Libereckém deníku (13.9.2018)

04. 10. 2018
Ve čtvrtek 13. 9. vyšel v Libereckém deníku krátký článek o úspěchu juniora Tomáše Davida, člena oddílu SZTM ROB Liberec (ELB), který si z mistrovství světa v Korei přivezl sbírku čtyř medailí...

Anketa sportovec roku 2017 — Okres Cheb

21. 04. 2018
Anketa sportovec roku 2017 — Okres Cheb
V sobotu 7. dubna proběhlo slavnostní vyhlášení 10. ročníku ankety "Sportovec roku 2017" za okres Cheb. Slavnostní večer, který moderoval Štěpán Škorpil a který okořenil humorem herec Josef Dvořák, viděl i chebské radioorientační běžce.

Z celkem deseti navržených závodníků ROB byli oceněni tři: Petra Liďáková (dorostenky) — Jan Trpák (st. žáci) — Alena Pátková (veteránky), první dva zástupci mládeže za výsledky dosažené na Mistrovstvích ČR i na loňském WYAC v soutěži družstev, Alenka za výsledky dosažené v kategorii D60 v národních soutěžích i na ME v Litvě.

Sportovec roku — Party 4 SPORT 2018

15. 04. 2018
"Party 4 SPORT 2018" tak zněl název společensko-kulturní akce pořádané Městskou části Prahy 4, jejíž hlavní náplní bylo vyhlášení nejlepších sportovců a trenérů za rok 2017.

Více čtěte v článku...

O ROB na portálu O-NEWS.CZ

03. 03. 2018
O ROB na portálu O-NEWS.CZ
O-news.cz je první komplexní zpravodajský portál ze světa českého orientačního běhu. Zveřejňuje reportáže ze závodů, rozhovory, metodiku a další témata z aktuálního dění v českém ale i světovém orientačním běhu.

28. února 2018 se zde objevil samostatný článek o rádiovém orientačním běhu. Kromě základních informací o našem sportu si můžete přečíst minirozhovor s mnohonásobným mistrem světa Karlem Fučíkem anebo s nejúspěšnějším loňským juniorem Martinem Kincem, případně zavzpomínat na známý klip Rubikon od kapely Kryštof od jehož natočení uplynulo již 11 let.

O rádiovém orientačním běhu se ale na O-NEWS nepíše poprvé. Před rokem byla zpovídána Pavla Horová a kromě tejpování jsou připomínány její úspěchy v ROB.

A ještě o rok dříve ve "sloupku reprezentanta" vyšel článek s obojživelnicí Míšou Omovou, která se snaží vysvětlit co spojuje OB a ROB a v čem jsou to naopak úplně rozdílné sporty.

.: Turnovští ROBáci na radnici :.

21. 02. 2018
.: Turnovští ROBáci na radnici :.
V úterý 6. února, týden před vyhlášením výsledků ankety o nejúspěšnější sportovce obdrželi pozvání na turnovskou radnici medailisté z ME a MS, kteří závodí za město Turnov. Mezi 14 pozvanými držiteli cenných kovů byli Michaela a Jakub Omovi z oddílu ROB TJ Turnov.

O průběhu setkání představitelů města se sportovci si můžete přečíst zde.

.: Sportovec roku 2017 — TURNOV — Michaela OMOVÁ :.

20. 02. 2018
.: Sportovec roku 2017 — TURNOV — Michaela OMOVÁ :.
Michaela Omová opět zvítězila v turnovské anketě Sportovec roku. V minulé sezóně dosáhla vynikajících výsledků — 2× 1. a 2× 2. místo v individuálních závodech na Mistrovství Evropy v Litvě a k tomu zlato a stříbro v soutěži družstev žen.

I když v Turnově mají řadu vynikajících sportovců v různých odvětvích, tak Míša obhájila prvenství z roku 2016 a zlatou korunku pro vítěze ankety si nasadila již po čtvrté. Další radiový orientační běžec Jakub Oma skončil mezi pěticí nejlepších v hlavní kategorii na 4. místě.

"Svátek turnovského sportu" — to je hezký článek o akci, která proběhla ve středu 14. února v KC Střelnice a najdete ho na webu včetně rozhovoru s vítězkou ankety Sportovec roku.

Další článek najdete na webu Naše pojizeří.

V Turnově nezapomněli ani na mládež a v rámci kategorie "TURNOVSKÉ NADĚJE" vyhlásili žáky do 14 let, kteří dosáhli na medaile v loňském roce. Z oddílu ROB to byly sestry Michaela a Barbora ...

Nejlepší sportovci města Cheb

04. 01. 2018
Nejlepší sportovci města Cheb
V polovině prosince byli v KC Svoboda oceněni nejlepší sportovci města Cheb. Mezi vyhlašovanými sportovci byla celá řada jmen členů oddílu Radioelektronika Cheb (DCH) od nejmladších MD12 po veterány, kteří získali medaile v roce 2017 na WYAC, ME Litva anebo na Mistrovství republiky v rádiovém orientačním běhu. Za 35 let práce s mládeží byla v kategorii "trenér" oceněna Vlasta Vlachová. Výčet všech úspěšných sportovců, funkcionářů a trenérů přinesly v č.1/2018 Chebské radniční listy na str. 2.

Fotografie a výčet úspěšných ROB závodníků si můžete prohlédnout na oddílovém webu.

Napsali o nás: Časopis Tučňák — Praha 4

03. 01. 2018
Krátký článek o juniorském úspěchu Anny Chmelařové, členky oddílu rádiového orientačního běhu OK1KYP Praha 4 se objevil na straně 14 v rubrice SPORT v měsíčníku TUČŇÁK 1/2018, který dostávají do svých schránek obyvatelé Prahy 4.

Napsali o nás — Listy Univerzity obrany

15. 12. 2017
Zatímco na zpravodajském portálu University obrany se článek o úspěchu Blanky Adámkové objevil již v polovině září, tak v tištěné podobě ho naleznete až v listopadovém vydání. Zato se ale Blanka v uniformě s přijímačem objevila přímo na úvodním listu s titulkem "Najít správný směr." Ve sportovní části jsou věnovány úspěšné reprezentantce celé 4 stránky (str. 14–17).

Kdo dočte až na str. 26, tak objeví úspěch dalšího ROBáka. Vojtěch Bžatek vybojoval ve školním družstvu svého gymnázia vítězství v vědomostně–dovednostní soutěži O pohár rektora univerzity.

Napsali o nás... (Zpravodaj SSS)

15. 12. 2017
Napsali o nás... (Zpravodaj SSS)
V letošním posledním čísle 4/2017 Zpravodaje Sdružení sportovních svazů, který vychází jako čtvrtletník, byl na 2.straně v rubrice "zajímavosti" zveřejněn kratší článek o dvojnásobném triumfu vysokoškoláků Ondřeje Šimáčka a Alžběty Léharové na Akademickém mistrovství ČR v Železných horách...

.: Ocenění Bílovických závodníků :.

11. 12. 2017
.: Ocenění Bílovických závodníků :.
V rámci slavnostního zahájení vánočních trhů v Bílovicích nad Svitavou a rozsvícení vánočního stromu byli v pátek 1.12. veřejně oceněni závodníci, kteří v letošním roce reprezentovali Bílovice na celostátních a mezinárodních soutěžích.

V kategorii žáků si cenu na pódium přišli žáci Šimon Hrouda (3. místo NŽ M12) a Martin Ondrouch (mistr ČR 2m klasická trať). O chvíli později to byli úspěšní dorostenci Vilém Hrubý a Markéta Střítecká, kteří reprezentovali ČR na letošním WYAC na Slovensku a přivezli si medaile ze soutěže družstva M16/W16. Třetí skupinou vyhlášených byli junioři a dospělí, kteří vybojovali medaile na Mistrovství Evropy v Litvě — Martin Kinc, Dominik Šrom a Jakub Šrom. Na fotografiích nejsou ještě další reprezentanti a úspěšní členové bílovického oddílu Tomáš Hikl (M20) a veteráni Antonín Šindelka, Jiří Mareček, Zbyněk Žáček, Pavla Hažmuková a Iva Marečková — ti všichni mají medaile z letošního evropského šampionátu.

Napsali o nás... Chebský radniční listy 12/2017

11. 12. 2017
Zatímco v Chebském deníku se článek o úspěšných reprezentantech oddílu Radioelektronika Cheb objevil na sportovní stránce již koncem září, tak do "Chebských radničních listů," které přicházejí do schránek všem obyvatelům Chebu se dostal až v prosincovém čísle. Koncem roku se můžeme poohlédnout za sportovními úspěchy na Mistrovství Evropy v Litvě zejména Blanky Adámkové (D35), ale i Alenky Pátkové (D60) a Miroslava Vlacha (M50) — čtěte na str 12.

ME Litva — článek v Amatérském rádiu

26. 11. 2017
ME Litva — článek v Amatérském rádiu
Na začátku měsíce vyšlo 11.letošní číslo časopisu Praktická elektronika - Amatéské rádio. Na str. 41 v rubrice "z radioamatéského světa" si můžete přečíst článek o Mistrovství Evropy v rádiovém orientačním běhu na Litvě, zejména pak o individuálním úspěchu Anny Chmelařové, Martina Kince a Dominika Šroma, kteří se mohou pyšnit tituly juniorský mistr Evropy.

3. ročník ankety "Díky trenére!"

17. 10. 2017
3. ročník ankety
V sobotu 14. 10. měl rádiový orientační běh možnost se alespoň drobně dostat do podvědomí sportovní veřejnosti v hale Sparty, kde proběhlo vyhlášení výsledků ankety "Díky trenére!".

Mezi TOP-30 trenéry mládeže byla Marcela Šrůtová z pražského oddílu Radioklub OK1KYP. Podobně jako Mirek Vlach v 1. ročníku, tak i Marcela nakonec nebojovala v TOP-10 o vítězství, ale odnesla si společně s dalšími 19 trenéry bronzovou plaketu a poděkování za odváděnou práci. Vítězem ročníku se stal fotbalový trenér Zdeněk Grygar (FC Baník Ostrava).

Napsali o nás... Zpravodaj Malměřic a Obřan 8/2017

12. 10. 2017
Zpravodaj Malměřic a Obřan vychází jako pravidelný měsíčník pro obyvatele dvou městských částí Brna. V čísle 8/2017 si můžete na straně 5 přečíst článek "Sportovní úspěch v Litvě." Popisuje krok po kroku jak Martin Kinc došel k dvojnásobnému titulu Mistra Evropy a ještě přidal další individuální bronz. Téměř celostránkový článek je doprovázen několika fotografiemi.

NAPSALI O NÁS — Dvojnásobná mistryně světa Johana Klecová...

04. 10. 2017
V č. 3/2017 Pravobřežního zpravodaje města Pardubice (vyšlo v září) si můžete na str. č. 7 přečíst hezký článek o několikanásobném vítězství Johanky Klecové na Mistrovství světa dorostu (WYAC) ve slovenských Turčianských Teplicích...

Napsali o nás... Univerzita obrany

29. 09. 2017
Napsali o nás... Univerzita obrany
Na Zpravodajském portálu Univerzity obrany si mohou studenti přečíst pěkný článek o tom, že je učí dvojnásobná mistryně Evropy. O úspěchu majorky Blanky Adámkové v Litvě a její sbírce pěti medailí najdete zde.

Napsali o nás... v Amaterském Rádiu

29. 09. 2017
Napsali o nás... v Amaterském Rádiu
29. září vyšlo č. 9/2017 měsíčníku PRAKTICKÁ ELEKTRONIKA — Amatérské rádio. A v něm mohou příznivci ROB opět najít jednu stránku věnovanou rádiovému orientačnímu běhu, konkrétně skvělým výsledkům naší mládeže, která reprezentovala Českou republiku na 1. mistrovství světa (WYAC) na Slovensku. O červnovém šampionátu v Turčianských Teplicích a úrodě 13 medailí v kategoriích W14/16 a M14/16 čtěte na straně 41.

Napsali o nás — Bílovický zpravodaj 2/2017

02. 08. 2017
Na konci června se ve schránkách bílovických občanů objevilo letošní druhé číslo Zpravodaje. Na str. 24–26 se všichni mohli opět přečíst něco o SK Radiosportu, tentokráte ale z jiného soudku než přímo o rádiovém orientačním běhu. V prvním článku popsala Iva Marečková jedno odpoledne, kdy po tréninku ROB proběhl úklid lesa v rámci akce "Ukliďme Česko". A ve druhém je poděkování za příkladný čin Vítku Hrubému, který pomohl při závodě ROB zraněné kamarádce v lese.

...napsali o nás (Bulletin ČRK a Broumovské listy)...

16. 07. 2017
O úspěchu české výpravy rádiových orientačních běžců píše bulletin č.7/2017 Českého radioklubu na str. 4.

Úspěšným vystoupením své studentky Barbory Jiráskové na slovenském šampionátu se pochlubilo broumovské gymnázium.

A že to letos Báře v kategorii D14 docela dobře běhá vědí i Broumovské noviny — v červnovém čísla 6/2017 je fotografie z Mistrovství ČR na krátké trati.

NAPSALI O NÁS (Tučňák — Praha 4, Radiniční zpravodaj Pardubice)

02. 06. 2017
Květnové vydání měsíčníku městské části Praha 4 "Tučňák" (5/2017) se na str. 14 SPORT vrací k vyhlášení nejlepších sportovců, které proběhlo 1. dubna. Mezi řadou oceněných byly 2 rádio-orientační běžkyně - sportovní naděje Anna Sobotková a vítězka ženské kategorie Dagmar Skřivanová

Radniční zpravodaj města Pardubic na str. 19 čísla 2/2017 přináší výčet devětatřiceti oceněných za loňské sportovní výsledky — mezi nimi je i jméno Martina Šimáčka, čtyřnásobného medailisty z MS.

Napsali o nás... (Chebský deník 27. 5. 2017)

29. 05. 2017
V sobotu 27. 5. opět o rádiovém orientačním běhu píší v Chebské deníku. Tentokráte je to kratší článek nejen o trojici žáků, kteří vybojovali titul Mistr ČR na krátké trati na Tesáku.

Napsali o nás... (Chebský deník 6. 5. 2017)

28. 05. 2017
V sobotu 6. května vyšel ve sportovní příloze Chebského deníku delší článek o úspěchu výpravy oddílu Radioelektronika Cheb na třídenních závodech ROB v Protivanově. Čtenáři Deníku se tak dozvěděli, že nejvíce cenných kovů přivezla na západ České republiky šestnáctiletá Daniela Trpáková a stala se trojnásobnou zlatou medailistkou. Úspěšná byla ale např. i nejmladší děvčata v kategorii D12, pro některé to byly první stupně vítězů na celostátních závodech.

Sportovec roku (2016) — okres Cheb

18. 04. 2017
Sportovec roku (2016) — okres Cheb
V sobotu 1. dubna proběhlo slavnostní vyhlášení ankety Sportovec roku okresu Cheb. Mezi úspěšnými sportovci byli vyhlášeni i tři členové oddílu Radioelektronika Cheb - Miroslav Vlach (kategorie masters), Daniela Trpáková a Petra Liďáková (kategorie junior), kteří v loňském roce reprezentovali Českou republiku na MS v Bulharsku a na EYAC v Norsku. Více viz oddílové stránky.

...napsali o nás — Bílovický zpravodaj 1/2017

18. 04. 2017
...napsali o nás — Bílovický zpravodaj 1/2017
V březnovém čísle 1/2017 Bílovického zpravodaje na str. 29 je popsán závod Bílovický koláč v orientačním běhu, který pro veřejnost i své členy zorganizoval oddíl ROB SK Radiosport Bílovice v neděli 19. února. Akce se konala již po několikáté a byla finančně podpořena ČUS v rámci projektu "Sportuj s námi". Je to dobrá propagace oddílu v místě jeho sídla, kdy se daří dát o sobě vědět a získat i případné nové členy.

Na stejné straně místního časopisu informuje vedoucí oddílu Jiří Mareček o úspěchu rádiových orientačních běžkyň v okresním kole ankety Sportovec roku, kdy mezi nejlepšími byly vyhodnoceny Kateřina Bžatková a Pavla Hažmuková.
stránka:

Vzkazovník

Pohár přátelství 2024 | 12.10.2024 10:17:38
ON-LINE výsledky
ON-LINE výsledky Poháru přátelství můžete sledovat na www.vysledky.ardf.cz
Pohár přátelství 2024 | 11.10.2024 10:22:34
Pokyny Pohár přátelství 2024
Pokyny pro závody jsou ke stažení na stránkách www.pratelak.foxklub.cz
Pohár přátelství 2024 | 10.10.2024 23:23:27
Předběžná startovní listina Sobota 12. 10. 2024
Byla zveřejněna předběžná p edb n
startovn listina sobotního závodu.
Marcela | 08.10.2024 16:12:40
Ztráty a nálezy
V Šaštíně se našly dioptrické brýle (plastové, modré koncovky), asi byly zapomenuty na cíli. Teď jsou u Dáši, měly snad být někoho z Pražáků, ale nikdo se o ně nehlásí. Pokud byste věděli o někom, kdo je prý hledal, tak mi dejte vědět.
Pohár poátelství 2024 | 18.09.2024 23:22:00

Na stránkách www.pratelak.foxklub.cz naleznete více informací k letošnímu Poháru přátelství. Těšíme se na vaší účast.

Aktualně

Podporuje nás...

NSA.  pravidelně podporuje náš sport prostřednictvím dotačních programů

Zpravodaj ČUS

Zpravodaj ČUS (dříve vydávaný pod názven Tělovýchovný pracovník ČSTV) — stáhněte si nejnovější číslo.

Fotogalerie o ROB

navštivte zatím asi největší fotogalerii o ROB, kterou pro Vás již tradičně připravuje ....

ROB upoutávka...

Zhlédněte motivační videa z MS Liberec 2023 a z dílny Ruského ROBáka Alexe Shejnise
Český olympijský výbor
Český olympijský výbor
Národní sportovní agentura
Národní sportovní agentura
Nadace sportující mládeže
Nadace sportující mládeže
OK2BWN Radio sports equipment
OK2BWN Radio sports equipment